Historia

EP-Teamin logoPainotyöt aloitettiin Voltissa jo 1980-luvulla, kun alunperin valokuvaamona aloittanut toiminimi EP-Team hankki seripainolaitteet tekstiilien painamista varten.

 

 

Kun oma halli valmistui vuosikymmenen loppupuolella, alkoi myös erilaisten tarrojen painaminen. 1990-luvun alussa EP-Team osti seudun ensimmäisen tarraleikkurin. Hankinta mahdollisti koneellisesti muotoonleikattujen tarrojen valmistamisen ja nyt myös kilpiteippauksien tekeminen onnistui.

H-Printin vanha logo90-luvun laman aikana, vuonna 1993, EP-Teamin painotöitä jatkamaan perustettiin H-Print Oy. Uusi yritys hankki EP-Teamin vanhat koneet ja toimitilat omistukseensa.

1990-luvun aikana tekstiilipainatusten kysyntä väheni ja H-Print keskittyi enemmän tarrojen ja kilpien valmistukseen. Lisäksi tehtiin jonkin verran ikkuna- ja autoteippauksia. Yritys  hankki lukuisia alueen suuria teollisuusalan yrityksiä asiakkaakseen ja siitä kasvoi seudun oman alansa merkittävin yritys.

2004 taloon tuli leveä Eco Solvent -tulostin, joka mahdollisti suurten neliväritulosteiden, kuten kilpien, banderollien ja pressujen tulostamisen.

Vuonna 2005 H-Printin toiminta laajeni internettiin, kun se perusti koko Suomen alueella toimivan verkkokaupan. Kauppa aloitti ensin H-Printin nimellä, mutta myöhemmin nimeksi vakiintui Verkkari.fi. Verkkokauppa kuuluu alansa suurimpiin Suomessa.

LaajennusH-Printin toimitilat tuplaantuivat, kun hallilaajennus valmistui vuonna 2006. Tekstiilipainotöiden kysynnän vähennyttyä jatkuvasti, päätettiin tekstiilipaino lopulta lopettaa kokonaan 2007. Tämän päivän H-Print on erilaisten tarrojen, kilpien ja muiden tulosteiden valmistuksen vahva osaaja.